Om mee te doen aan de Olympische spelen op ’t Schrijverke hoefde je geen limiet te halen. Iedereen mocht meedoen, niemand werd uitgesloten. Het was dan ook een prachtige dag waarop dit thema centraal stond op het jaarlijkse schoolfeest, dat in het teken stond van de eeuwenoude Olympische spelen.

Het olympisch vuur werd door Jesse binnengebracht waarna de Olympische spelen op ’t Schrijverke voor “geopend” werd verklaard. Er waren veel activiteiten en door het mooie weer kon de hele school en de ruimte om de school optimaal gebruikt worden. Dat gaf een ontspannen sfeer waarin de kinderen zich heerlijk vrij voelden om datgene te kiezen wat ze het leukst vonden om te doen of het lekkerst vonden.  Want bij een feest hoort natuurlijk ook drinken, snoep en ijs!

In een EHBO-post konden de kinderen zich laten verbinden of nep-verwondingen aan laten brengen. Want bij sport horen ook ongelukjes……. ’s Middags was er een leuke voorstelling die door juf Wendy en vier enthousiaste ouders werd opgevoerd. Tegen de avond was er een grote barbecue waarbij, naast het team van ’t Schrijverke, meer dan 200 ouders en kinderen aanwezig waren. Er was vlees,  halalvlees en vegetarische vleesvervangers naar keuze en door de meegebrachte salades en andere lekkere hapjes en het drinken was er voor ieder volop om van te smullen. Een stralende dag, een goede sfeer. Kortom: ’t Schrijverke in topvorm waarbij de Olympische gedachte  “meedoen is belangrijker dan winnen” centraal stond.

Juf Munda werd nog in het zonnetje gezet omdat ze 25 jaar op ’t Schrijverke werkt en de ronde toren wordt nu omgedoopt tot “Tromptoren”.

De directeur, Maarten Lensink ,werd door juf Willy nogmaals met zijn Marije in de echt verbonden en zij kregen van alle kinderen de beste wensen voor hun huwelijk in twee mappen aangeboden.

  Een uitgebreide reportage van deze feestelijke dag is te vinden in het fotoalbum of KLIK HIER