De Oudervereniging

De oudervereniging van ’t Schrijverke organiseerd verschillende activiteiten in en om school. Denk aan: de Avondvierdaagse, de school BBQ, de Paasviering,  Carnaval en de Kerstviering

Oudervereniging 't SchrijverkeOudervereniging 't SchrijverkeOudervereniging 't SchrijverkeOudervereniging 't SchrijverkeOudervereniging 't Schrijverke

Oudervereniging    
  Cynthia Borkert Voorzitter
  Hanne Lobbestael Penningmeester
  Thirza Kanon Secretaris
  Sonja Laarman Lid
  Liss Milano Lid
  Jolanda Klarenbeek Lid
  Bianca van Haagen Lid
  Razia Lid
  Berthill Lid
  Emilie Lid
  Marije Lid
  Ashna Lid
  Wendy Huisman Lid

 

 Het bestuur stelt zich voor:

Cynthia Borkert(Voorzitter)                                                                                      

Mijn naam is Cynthia Borkert.
Ik ben moeder van 2 jongens (Lucas & Liam) waarvan de oudste op dit moment in groep 5 zit. In Januari 2018 verwacht ik mijn derde kindje.

Naast de reguliere lessen op school, vinden er ook allerlei activiteiten plaats die net zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van onze kinderen en bijdragen aan het plezier dat kinderen, maar ook ouders en leerkrachten, beleven aan school.

Door in de oudervereniging plaats te nemen hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het organiseren van deze activiteiten op basis van samenwerking met de leerkrachten en de leden van de oudervereniging!

Thirza Kanon (Secretaris)                                

Mijn naam is Thirza Kanon en sinds vorig schooljaar ben ik betrokken bij de oudervereniging van ‘ t Schrijverke. Ik heb drie van onze kinderen hier op school: Leah in groep 8, Samuel in groep 6 en Ruben in groep 3.

De Oudervereniging zet zich in voor een heel aantal nuttige en plezierige zaken voor de kinderen en werken zo samen met de leerkrachten mee aan een goede organisatie van de school en de vele activiteiten die er zijn.
Ik vind het een zinvolle taak en het is leuk om met andere ouders samen de schouders er onder te zetten om de dingen goed uit te denken en te regelen!

Hanne Lobbestael (Penningmeester)    

Hallo, ik ben Hanne, de moeder van Eleonora uit de Paarse Papegaaien.

Ik ben vanaf dit jaar de penningmeester voor de Oudervereniging van het Schrijverke. Dit houdt in dat ik de gelden van de Oudervereniging beheer, de facturen voor de ouderbijdrage en de kampbijdrage opstel en de betalingen hiervan ook bijhoud. Ik stel de jaarcijfers van de Oudervereniging op en zorg dat alle activiteiten betaald worden.

Ik ben bij de Oudervereniging gegaan omdat ik het belangrijk vind dat de bijdrages die de ouders aan de vereniging storten goed beheerd worden en dat er het maximale voor de kinderen georganiseerd wordt met het beschikbare geld dat de OV ontvangt. 
Verder werk ik natuurlijk ook mee met de diverse commissies, en dit doe ik om de kinderen van school een zo mooi mogelijke tijd op school te bezorgen en het team van leerkrachten te ontlasten zodat zij zich maximaal kunnen focussen op lesgeven!
 
Voor vragen omtrent de contributies, de betaling van de kampen en andere financiële vragen kan u mij altijd aanspreken of mailen op penningmeesterov@schrijverke-lelystad.nl. Ik help u graag!

Sonja Laarman(Lid)                                                               

Hoi ik ben Sonja Laarman, ben moeder van Robin uit de Witte Dolfijnen! 
Ik ben lid van het oudervereniging bestuur om wat meer betrokken te zijn bij school en helpen bij alle activiteiten die voor de kinderen georganiseerd worden.

Liss Milano

Ik ben Liss Milano, de moeder van Shenna uit de Roze Panters.. 
Ik heb me aangemeld bij de Oudervereniging omdat dit centraal staat voor onze school, de leerlingen, jeugd en toekomst..  
Met mijn hulp hoop ik zo bij te dragen aan de saamhorigheid voor school..

Jolanda Klarenbeek

Hallo, ik ben Jolanda Klarenbeek. Moeder van Wanye ( bruin ), Kaylee ( zwart ), Destiny ( paars ) en Lejay ( blauw ). Zelf heb ik vroeger ook op het  ’t Schrijverke gezeten, dus we lopen al heel wat jaren mee.  Ik ben bij de oudervereniging gegaan om nog meer betrokken te zijn bij de leuke en gezellige basisschooltijd van de kinderen.

Bianca van Haagen

Mijn naam is Bianca van Haagen. Getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Mijn dochter Lara uit groep 8 is vorig jaar nieuw op deze school gekomen.
Ik ben in de oudervereniging gegaan omdat ik het belangrijk vind betrokken te zijn en een bijdrage te leveren in de organisatie van de verschillende activiteiten.

Razia …..

volgt

 Berthill ….

Ik ben Berthil van den Poll en ik ben de vader van Mika van den Poll uit de gele slingerapen. Ik ben lid van het bestuur van de oudervereniging omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan een leuke schooltijd voor de kinderen van ’t Schrijverke. Ik ben getrouwd met Paulien en heb nog een jongere zoon Julian die vanaf volgend schooljaar ook naar ’t Schrijverke zal gaan.

 Emilie ….

Hallo ik ben Emelie en sinds dit jaar enthousiast lid van de oudervereniging geworden. Mijn zoon Lucas (6) zit dit jaar in de Goud Guppies groep 3. Ik vind het ontzettend leuk om vanuit de oudervereniging dingen voor school te organiseren en ervoor te zorgen dat de kinderen volop kunnen genieten!

Marije van der Werff

volgt

Ashna ….

volgt

Wendy Huisman

Ik ben Wendy Huisman, getrouwd en 2 kinderen, Damian uit de Groene Grappenmakers en Charlie uit Gele Slingerapen. Ik hielp al waar ik kon op school en ben ik werkzaam bij de TSO maar door deel te nemen aan de oudervereniging hoop ik meer te kunnen betekenen voor de school en leerlingen. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen en er met de rest van de leden en hulp van andere ouders, leuke activiteiten te organiseren voor iedereen.

 

 

Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden van de dingen die wij doen, en daarbij soms ook een beroep op u doen om in de diverse commissies te helpen.

De oudervereniging doet veel, maar wij kunnen dit niet zonder uw hulp!